La revista

Ejemplo 2 cortoLa revista digital de l’institut   Nicolau Copèrnic de Terrassa ha  estat creada per un  grup d’estudiants de tercer de la E.S.O al curs 2014-15. NicoNews neix amb la voluntat de servir de punt de trobada per a tots els que formem la comunitat educativa, és a dir, alumnes, famílies i professors.

Volem informar del que passa al centre i més enllà d’aquest. Però sobretot volem que compartiu amb tots nosaltres les vostres aficions, experiències, opinions i tot allò que vulgueu. És una revista feta per estudiants, i tothom hi pot participar.

Vols ser part de la revista? Si vols que publiquem un post, una notícia o simplement un vídeo que t’ha agradat i ho vols compartir amb nosaltres, envia un mail  a revista@copernic.cat dient que és el que vols que publiquem amb el teu nom i cognoms.

copiright

 

Tots aquells posts, notícies i vídeos, així com comentaris que no siguin considerats  respectuosos (cap a d’altres persones, cap als drets d’autor al penjar un vídeo) no seran publicats a la revista.

Anima’t i participa!

                                                            L’equip de NicoNews

                                                                                                            Institut Nicolau Copèrnic