Biografia de Romeo Santos.

Anthony Romeo Santos va néixer el 21 de juliol de 1981 als EEUU. El seu pare és dominicà i la seva mare porto-riquenya i van anar a viure al barri del Bronx, lloc on va néixer Romeo.

Va començar a cantar als 12 anys a l’església i ja a aquesta edat composava les seves pròpies cançons. Des dels 6 anys el ritme “bachatero” era la seva afició. Va formar la banda “Aventura”, grup que va acabar per consagrar amb el tema “Obsessión”, cançó que narra la història d’un home que aquesta enamorat d’una noia que té nuvi, i el la vol tenir sigui com sigui.

Anthony tracta a les seves cançons històries basades en la realitat de les seves experiències als carrers del Bronx i poden captar l’interès de persones de qualsevol estrat social, joves i gent gran. La gran majoria de cançons de Romeo tracten de desamors, traïcions i enamoraments.

Abans de formar part del grup Aventura, amb l’edat de 14 anys el pertànyer a un grup anomenat “els Tinellers” (adaptación de “teenagers”, adolescents en anglès) i treu un disc anomenat “Trampa d’amor”.

Després va començar a cantar en el grup”Aventura”. Els seus inicis van ser molt durs, com tota nova agrupació que busca realitzar el seu somni de fama i fortuna. L’estil musical d’aquest grup era molt original, ja que era totalment diferent al d’altres bachateros.

Entre les seves col·laboracions, destaquen els duos amb Don Omar («Ella i Jo», CD Gods Project) i Thalía («No, No, No) també amb Wisin i Yandel (Pal món) amb el tema Nit de sexe.

Després de tenir molt d’èxit amb Aventura, a l’abril de 2011, Romeo anuncia la separació del grup i comença el seu llançament en solitari. El 9 de maig, Romeo treu el seu senzillo titulat “You” del seu primer àlbum “Fórmula”. Aquest disc va rebre una nominació als Grammy per Millor àlbum Llatí Tropical (Best Tropical Latin Album).

El 2014 aconsegueix un altra fita  al agotar dos shows como artista principal en el Yankee Stadium. Su siguiente álbum “Formula, Vol. 2” fue lanzado el 25 de febrero de 2014 i, novament, ha sigut un gran èxit.

Romeo i el seu fill
Romeo a la pel·lícula “Fast and furious 7”
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*