OPERACIÓ NEN DE NADAL

El dia 16 de novembre va venir una voluntaria de la ONG Samaritan’s Purse per parlar-nos de l'”Operació nen de nadal“. A la xerrada ens va comentar que a la seva ONG envien capses de nadal perque els nens i nenes de diferents països que més ho necessiten, puguin tenir un regal per nadal.  Ens van convidar a participar i ens va explicar com fer-ho. Només havíem d’aconseguir una capsa de sabates i incloure 3 petits regals: un article d’higiene, alguna cosa per l’escola i una petita joguina.  Una de les coses que havíem de tenir en compte és posar una etiqueta per identificar l’edat i gènere del nen, i molt important: a la capsa havíem d’adjuntar 6 euros per tal de poder pagar el transport fins al seu lloc de destinació.

A continuació us adjuntem les instruccions per preparar les capses:

1) Aconsegueix la teva caixeta

Fes-te amb una capseta de sabates estàndard (talla 40 aproximadament). Pots embolicar amb paper de regal la caixa embolicant sempre la tapa per separat. És important que totes les capsetes siguin similars en grandària perquè siguem justos amb els nens i nenes que les reben.

2) Tria a qui va dirigida

Decideix si prepararàs una capseta per a un nen o una nena i l’edat corresponent: 2-4, 5-9 o 10-14 anys. Retalla l’etiqueta, marca l’edat i enganxa-a la tapa. Pots descarregar-les nostres etiquetes aquí. Si vols que el teu caixeta vagi destinada a un nen o nena indistintament, indica simplement l’edat en les dues etiquetes.
.

3) Omple-amb Regals

Tria una joguina de qualitat com una nina, una pilota amb la seva bomba d’aire, un peluix etc. Omple la teva caixeta fins a dalt amb altres joguines noves, material escolar i productes d’higiene personal. Pots consultar les nostres suggeriments sobre quins articles es poden regalar o quals no estan permesos més avall.

4) Inclou el donatiu

Un Donatiu de 6 € és fonamental per a l’enviament de les capsetes i cobreix altres aspectes del desenvolupament del projecte. Sense aquest donatiu, tot el que fem no seria possible fer-ho. Pots fer-ho aquí o mitjançant una transferència bancària al Banc Santander ES06-0049-1828-25-2410272479 Si prepares diverses capsetes pots fer l’ingrés de totes i enviar el justificant en una de les capsetes.

5) Una Carta:

Si vols pots escriure una nota personal i incloure una fotografia. Volem crear un “Impacte d’Amor” i t’animem a que demanis a Déu per això.

6) Porta els teus capsetes al Punt de Lliurament
Sobre les teves capsetes al Punt de Lliurament més proper durant els Dies de Recollida Nacional. Aquests seran entre l’última setmana de novembre i la primera de desembre.

El termini per portar les capses era fins el dia 28 de novembre!

 

Us mostrem algunes de les imatges que ens van ensenyar durant la xerrada dels nens que reben aquestes capsetes.

NENS AMB LA CAPSA:

HH

sfsdfsd

VIDEO:

YouTube Preview Image

Us mostrem foto dels alumnes que van participar al projecte

IMG-2621

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*