FIT JOVE (alumnes de 4t d’ESO)

Els dimarts 6, 13 i 20 de novembre de 2018, les 3 classes de 4t d’ESO, per separat (cadascuna un dia) van fer un taller al Club Natació Terrassa subvencionat per la Generalitat de Catalunya anomenat fitjoveuna iniciativa que impulsa l’esport en els adolescents especialment dels nascuts entre 2001 i 2003.

El taller consistia en realitzar 5 activitats durant mitja hora cadascuna per tal de presenciar el que es fa en aquest programa : spinning, body combat, series, zumba i per últim estiraments.

Ens vam cansar moltíssim però va valer la pena perquè era molt divertit i els monitors eren molt amables.

Quan vam acabar ens van proporcionar un full d’inscripció que ens informava d’una oferta de la Generalitat amb la qual et podies fer soci per nomès 9 euros al mes, assistint regularment a les activitats que fan dimecres i divendres al Club Natació i desprès on tu vulguessis o si bé et volies fer soci pel teu compte et costava 19 euros.

Us deixem algunes fotos de la classe de 4t C

IMG_1952IMG_9096

 

 

 

 

 

 

IMG-1940IMG-1935

 

IMG-1916

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*