VISITA A CATALUNYA RÀDIO (alumnes del taller de Revista)

El passat dijous 8 de novembre de 2018, els alumnes del taller internivell de Revista vam anar a Catalunya ràdio, Barcelona.

La visita començava a les 10.00, tanmateix a causa d’un problema durant el  trajecte de l’autobús vam arribar al voltant de les 11:00 hores i vam haver de reduir l’horari de visita, fent-nos perdre així, alguna de les activitats proposades. Tot i això, vam poder realitzar una visita a les diferents instal·lacions de l’emisora i assistir com a públic de 2 dels seus programes.

Quan vam arribar, el primer que vam fer, va ser passar per uns detectors de metalls. Ja dins de l’edifici, ens vam separar en dos grups de 8 persones per tal de fer dues visites alhora.

Un dels grups, va entrar dins de l’estudi de gravació i es va permetre veure en directe una entrevista protagonitzada per Mònica Terribas a l’actriu Sílvia Marsó que estrena al teatre Condal l’obra de teatre “24 hores de la vida d’una dona de Stefan Zweig” dins el el programa dels ¨matins a Catalunya Ràdio¨ i quan va acabar, van començar a veure l’APM, un programa de ràdio especialment humorístic.

A la imatge, els col·laboradors preparen l’entrevista abans d’entrar a l’estudi

2018-11-08 11.07.17

Tràiler de l’obra de teatre 

YouTube Preview Image

Mentrestant, l’altre grup va visitar tot l’estudi i després va gravar cadascú una notícia:

Us deixem la gravació d’un butlletí informatiu que va simular a l’estudi un grup d’alumnes del taller de revista.

Més tard, quan el segon grup va acabar de gravar i quan l’APM va fer un descans, ens vam intercamviar. El segon grup va seguir veient l’APM i el primer grup va veure l’estudi però no va tenir temps de gravar la notícia. Una pena, perquè tots volíem viure l’experiència de gravar dins un estudi professional!

Reflexió dels alumnes:

A la ràdio tots eren molt estrictes i hi havia estones on no ens deixaven “ni respirar” menys al programa de l’APM que vam poder aplaudir i riure lliurement. Sens dubte, aquesta part va ser la més divertida! Durant el programa ens van saludar!

Podeu escoltar el programa on vam participar!

Aquí us deixem algunes imatges que es van fer durant la sortida.

2018-11-08 11.41.24

2018-11-08 11.42.32

2018-11-08 12.04.37

2018-11-08 12.32.36

 

2018-11-08 11.36.21

2018-11-08 12.54.20

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*