Un malson al Nicolau (Halloween)

El Nicolau Copèrnic pateix un ‘malson’ per la Castanyada. Encara que la pluja ens va fer una mala passada, sí que vam poder gaudir d’un peculiar passatge del terror, organitzat pel Raül Hernández (professor de català i teatre) i els alumnes del seu taller internivell de Teatre.

Dimecres 31, al nostre institut, vam celebrar la castanyada. A més, els alumnes del taller de Teatre, dirigits pel Raül Hernández, professor de l’institut, van organitzar un passatge del terror per fer-nos plaure d’una bona estona. Les alumnes de revista, van preparar un audio amb tota la informació necessària d’aquell dia. Tot i que no es va poder escoltar per la megafonía de l’institut, a causa de problemes tècnics.

Us deixem l’àudio que hauria d’haver anunciat les activitats d’aquell dia!

Aquell dia, hi havien moltes més activitats preparades amb els alumnes de l’ESO. Per causa de la pluja, no es van poder relitzar cap, però el passatge va sobreviure!

Us mostrem algunes imatges!

Passatge del terror!

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Fet per: Ani, Alba, Isabel i Paula

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*