CUINA SENSE PARES (alumnes 4t d’ESO)

Els passats dies 17, 18 i 19 d’octubre, els alumnes de 4t d’ESO van realitzar el taller de “cuina sense pares” organitzat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fomentar una alimentació saludable entre els i les joves dels  municipis de Barcelona. En aquest taller, un nutricionista i dietètic, els va donar alguns recursos i consells per tal que els joves aprenguin a reconèixer i posar en pràctica sobre què és recomable menjar per mantenir una alimentació equilibrada.

partes-de-la-piramide-alimenticia

La primera part de la xerrada va ser més teòrica i expositiva, i un cop acabada la xerrada, tots els alumnes es van posar a cuinar i van preparar un menú ben saludable composat per: una amanida de cigrons de primer plat, lluç amb verdures i patates de segon, i piruletes de fruita i xocolata per postres.

Tot estava boníssim i va resultar molt senzill i ràpid de cuinar! Per a més receptes els van recomanar que miressin la web: cuinasensepares.cat, on es mostren altres menús igualment saludables i nutritius.

Vosaltres també podeu provar-ho!!

L’alimentació equilibrada ens aporta tots els nutrients que el cos necessita. Us mostrem un exemple de menú que es pot fer durant tot 1 dia:

  1. Per a l’esmorzar:   Un got de llet, pa torrat i una peça de fruita
  2. Per a mig-matí:      Un entrepà amb embotit
  3. Pel dinar:                 Un plat d’enciam, arròs, ou i iogurt natural
  4. Per berenar:            Fruits secs més fruita
  5. Per al sopar:            Cigrons, peix i fruita

Per últim, no oblidem beure aigua amb tots els menjars!

Us mostrem algunes imatges de la jornada!

2018-10-18 13.37.10

2018-10-18 13.37.29

2018-10-18 13.44.50

2018-10-18 13.49.42

2018-10-18 13.59.43

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*