Fira modernista Terrassa 2018

http://www.elpunt.cat

Un any mes, Terrassa obre les portes per portar-nos la fira modernista; un sorprenent viatge al passat per reproduir l’ambient que es vivia en l’època modernista de Terrassa de finals de segle XIX i principis del XX.

Desenes de milers de persones han pogut gaudir des d’aleshores d’una oferta anual de dos dies amb ambientació, espectacles, gastronomia, artesania, exposicions, activitats infantils, rutes turístiques, cinema, cultura popular, cercaviles, concerts, exhibicions d’automòbils i motos antigues, xerrades, artesania, mercat modernista, tallers…

L’origen d’aquesta fira el trobem a l’any 2003 amb l’objectiu de recuperar la vella tradició de la Fira de Primavera.

Des del seu naixement, la Fira Modernista va apostar perquè els participants poguessin experimentar, tocar, veure, jugar, menjar, assaborir, tot allò que constitueix un autèntic viatge enrere en el temps cap als primers anys del segle XX, al voltant del patrimoni modernista i industrial de Terrassa.

YouTube Preview Image

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*