SILENCI… GRAVEM!

A la noticia: ” PRIMÍCIA TALLER INTERNIVELL DE TEATRE “, publicada el 3 de desembre de 2017, us  vam parlar  de les dues obres que estan preparant els alumnes de teatre amb el professor Raül Hernández. El titol d’una d’elles és “La caputxeta lila” i l’altre , “de pecats i virtuts”. La primera és una obra que ja es va representar a l’institut el curs passat i també a les escoles de primària Isaac Peral i al Marià Galí.  Pel que fa a l’obra “de pecats i virtuts”, que es presentarà a final d’aquest curs, els alumnes treballen diferents textos en castellà, català, francès i euskera.  Tracta d’un home que mor i apareixen els dimonis que volen endur-se’l  i uns angels que apareixen per recordar les coses bones que han fet. Si en voleu saber més…Haureu d’assistir a l’estrena!

Us avancem algunes fotos dels assajos!

IMG-2079

IMG-2089

IMG-2088

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*