GIRONA TEMPS DE FLORS

Què és?

S’acosta una nova cita del “Girona, Temps de Flors”, l’esdeveniment que més visitants porta a la ciutat. Del 12 al 20 de maig, la que serà la 63a edició de la mostra, a més d’acollir l’exposició dels muntatges florals que elaboren centenars de participants, professionals i aficionats, omplirà Girona de concerts al carrer, s’obriran monuments, patis, jardins i edificis emblemàtics perquè es puguin visitar, hi haurà jornades de portes obertes als museus, s’engalanaran les entrades a la ciutat, es faran promocions en el transport per facilitar l’arribada dels visitants i també hi haurà preus especials en hotels i restaurants, alguns dels quals oferiran especialitats elaborades a partir de flors. Aquí i allà hi haurà una infinitat d’activitats programades per diversitat de gustos i edats.

Com es celebra?

Els museus obriran les seves portes, les entrades seran gratuïtes per poder gaudir d’aquesta temporada. Es faran concerts al carrer. Es faran promocions al transport, hi haurà preus especials en hotels i restaurants.

Us deixo unes fotos a continuació! 

girona 2

girona 3

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*