Visitem TV3!!

Dimecres 25 d’Abril els alumnes del taller de revista, vam anar a visitar TV3 a Sant Joan D’Espí. És una cadena de televisió autonòmica amb molta audiència a Catalunya i a més, molt instituts la poden visitar. El nostre guia es deia Miguel. Vam fer una ruta per totes les seves instal.lacions., Ens van explicar com es fa un programa, els professionals que intervenen, funcions diferents ….Vam veure on és gravava, els platós de televisió de “Què està passant” i el “Telenotícies”, els camerins, la sala de maquillatge i vestuari. I una cosa que ens va impactar va ser que, comprovar que guardaven les disfresses en diferents armaris classificats per professió, època, color … Va ser una visita molt interessant i productiva, ens va agradar molt aquesta visita a TV3!!

Feu doble click a sobre de la imatge i podràs obtenir més informació!

Captura de pantalla 2018-05-16 a las 17.54.04

Algunes fotos de la visita:

Resultat d'imatges de estudis tv3 sant joan despi

Properament editarem el vídeo de la nostra visita!

Fet per: Chari

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*