SORTIDA A L’HOSPITAL DE TERRASSA (Alumnes 4t d’ESO)

El passat dijous 15 de Març, alguns alumnes de 4t d’ESO vam fer una visita a l’Hospital de Terrassa, per conèixer com treballen els diferents professionals que hi ha allà, per observar els quiròfans, comprovar com funciona  la zona d’esterilitzacions, on i com netegen tot el material que utilitzen durant les intervencions quirúrgiques i  vam aprendre també quin és el procés del preoperatori.

Posteriorment, ens van fer una xerrada sobre els  diferents serveis que ofereix el CST (Consorci Sanitari de Terrassa), com per exemple: Atenció primària, atenció a la salut mental, atenció hospitalària….

A l’hospital no només treballen metges i infermeres, sinó, que també treballen fusters, electricistes, personal de la neteja… Per entrar a la zona d’esterilització ens vam  haver de posar unes bates i un gorro.

A continuació us deixaré unes fotos:

 

IMG_20180405_133456 IMG_20180405_133458 IMG_20180405_133504

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*