LA POLICIA MUNICIPAL ENS VISITA

Dimarts, 6 de març els alumnes de 4t d’ESO vam rebre la visita del Jesús, un policia municipal que va venir al centre a fer-nos una xerrada sobre prevenció. Va explicar-nos diferents temes en relació als delictes i les conseqüències que pot tenir un menor en cometre’ls, i va compartir amb nosaltres moltes de les seves experiències al llarg de molts anys a la policia nacional. Uns dels temes que també vam parlar va ser la diferència entre homicidi i assasinat, furts, bandalisme i altres delictes, i responsabilitats dels diferents actes.

Detalladament ens va explicar tot el procés del tema del consum de drogues,  és a dir, el cost de les multes depenent del tipus de droga que sigui, diferenciant si és per consum propi o per traficar. Una de les coses més importants era el procés què segueixen els menors d’ edat fins arribar a centres de menors passant primer per fiscalia de menors.

Finalment aquest policia ens va explicar coses molt interessants i què ens poden ajudar per no cometre aquests errors i sobretot conèixer les conseqüències i actuar correctament.

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*