PROJECTE SENSIBILITZACIÓ DEL PATI

Des de l’assignatura de Serveis a la Comunitat que treballem amb la Conxi Martí, un grup d’alumnes format per la Celeste, la Ndeye i jo, Meritxell, amb l’ajut de Gonzalo, estem fent un projecte per mantenir el pati net. És un projecte que fa temps que estem preparant: editant fotos, entrevistes, música… És per sensibilitzar a la gent de tot l’institut, per mantenir el nostre entorn més net, al pati passem moltes hores a l’any, si estigués més net, hi estaríem millor i oferiríem una imatge més positiva. Passàrem per totes les classes explicant el nostre projecte. Hem hagut de fer-ho perquè el pati està molt brut, amb sucs al terra, paper d’alumini…

A continuació us deixo algunes fotos de com està el pati ara! Esperem que amb el vídeo que estem preparant i que aviat us ensenyarem, la situació canviï

    20180131_141424

Captura de pantalla 2018-03-15 a las 14.00.08

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*