Intercanvi de cartes!

Els alumnes de 1r d’ESO del Nicolau Copèrnic hem iniciat un projecte de  correspondència amb els alumnes del Lycée Freppel, que es troba a Alsace, Obermai (França), a l’assignatura de Françès amb la profesora Berta Moreno. La participació en aquest projecte és voluntària i només han participat els alumnes que han volgut fer-ho. Van començar el dia 21 de febrer.

Primerament, els nostres companys francesos ens han enviat una carta. En aquests escrits explicaven com es diuen, quants anys tenen, com són físicament, on viuen, què els hi agrada i què no.. Les cartes van arribar fa unes setmanes. Cadascun de nosaltres vam rebre una, i els hem escrit una altra presentant-nos i contestant a les seves preguntes.

L’objectiu d’aquest projecte és que els alumnes de 1r d’eso del Nicolau Copèrnic aprenguem a parlar i escriure en francès i l’alumnat del Lycée Freppel en castellà.

Aquest projecte com es molt original ens està agradant molt.

 

bty

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*