SORTIDA AL YOMO (28/02/2018)

El passat 28 de Febrer vam anar al YOMO (Barcelona), els alumnes de robòtica, Copa Cangur i revista, vam veure diferents tallers, com per exemple: “controla tu Arduino” (tecnologia i informàtica), “Appa create” (tecnologia i informàtica), “Biotech trivial” (biologia i química) i molts més. Jo vaig provar les ulleres de realitat virtual, on explicaven una història d’un nen que era campió a bàsquet, però hi havia una baralla perquè va perdre un partit, però es va solucionar. A la fira també es podia participar a un Escape Room on havies d’escapar d’una habitació amb les ulleres VR.

També hi havia molts stands amb activitats per fer als instituts de ciència i tecnologia.

Va ser una experiència molt agradable, i que m’agradaria repetir, la recomano.

Us deixo un enllaç al YOMO

IMG_1605      IMG_1618

IMG_1600

IMG_1611

IMG_1616

IMG_1620

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*