ELS ROBOTS ARRIBEN AL NICOLAU

Alguns alumnes de 1r i 2n de l’ESO aquest diumenge dia 18 de febrer participaran en un concurs de “LEGO“. Hi aniran a Girona. Els alumnes que realitzen aquest projecte s’han estat preparant durant uns quants mesos. S’hi presenten 30 equips de tot Catalunya i tots tenen la mateixa esperança, que és guanyar aquest concurs i també conèixer altres projectes de diferents instituts. L’equip guanyador tindrá l’oportunitat de concursar a Logroño i si passesin al següent nivell podríen accedir al concurs que es realitza als Estats Units.

Finalment, als alumnes que van participar hi van anar a Girona a passar aquell gran dia, aleshores desprès d’haver-se esforçat tant et totes les seves van quedar penúltims, una llàstima encara que van marxar amb el cap ben alt sabent que ho van fer genial!

Properament us mostrarem l’entrevista amb en Pere el professor que porta tot el tema del projecte del “LEGO”:

 

IMG-0028

IMG-0029 (2)

 

Captura de pantalla 2018-02-20 a las 15.07.32

Captura de pantalla 2018-02-20 a las 15.07.50

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*