LA CHAMPIONS LEAGUE

En aquesta jornada de la UCL hi van haver partits interesants i partits ”fàcils”. Un partit fàcil van ser el del Liverpool contra el Porto, els vermells van golejar 5-0. El Manchester City també ho va tenir fàcil guanyant per 4 gols al Basilea. Un dels partits interesants va ser el Tottenham – Juventus, la Juventus es va avançar en 10 minuts amb 2 gols, estava decidit. Però el Tottenham és va despertar i va marcar 1 gol. Després hi va haver un penalti a favor de la Juventus, i el ”pipita” ho va errar, i aquesta errada la va aprofitar el Tottenham marcant un gol de falta i va empatar el partit. Va ser un partit igualat però no haurien d’haver deixat escapar l’oporrtunitat de guanyar a la Juventus. El partit més esperat per al públic futbolístic va ser el Madrid – PSG. El PSG és va avançar amb un gol de Rabiot amb una espectacular assistència de Neymar. Abans del descans li van fer un penalti dubtós a Kroos que Cristiano va fulminar.

Després del descans Cristiano va aprofitar un rebot per marcar un altre gol. Al final del partit Marcelo amb assistència d’Asensio va fer el tercer gol del Madrid i van posar-se mig peu en quarts de final.

CHAMPIONS 2

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*