SANT VALENTÍ

El dia 14 de Febrer és el dia dels enamorats i és una tradició des de fa molts anys …  més o menys des de el segle II dC  a Roma i que està basada en una llegenda que explica una història molt emotiva d’un sacerdot que va desafiar les ordres de l’emperador Claudius Aurelius Marcos Gothicus,  qui havia prohibit la celebració de matrimonis per a joves, i per això es va fer aquell dia.

Aquest és un dia per ser feliz amb la teva parella, per passar-ho molt bé  amb la persona que més vols, per demostrar el teu afecte per l’altre. S’acostuma fer-se detalls mútuament: des d’un esmorzar, flors, bombons un regal o simplement estar junts veien pel·lícules o sortin a fer un volt . En alguns paisos es coneix com el dia de l’amor i de l’amistat, i aixi tothom ho pot celebrar, ja siguin amb els amics o amb la família.

Us deixo el tràiler d’una de les meves pel·lícules preferides!

fet per: Andrea Puebla Oliveira.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*