Carnestoltes

Com es celebra carnestoltes a Catalunya?

Els dies 9 i 10 de febrer es celebra el carnestoltes, és un dia en què molta gent es disfressa.

Com es celebrarà el carnaval a brasil?

El Carnaval de Brasil ( Carnaval do Brasil a portuguès ) és una celebració anual que té lloc al Brasil amb data variable entre febrer i març, segons l’any. La festa s’estén per quatre dies i finalitza el dia abans al Dimecres de Cendra (que marca el començament de la quaresma ). Té algunes variacions respecte als seus contraparts europees , i també diferències al llarg del territori brasiler .

Com es celebrarà el carnaval al Japó?

Aquesta festa popular es celebra als carrers del barri que porta el mateix nom, on prop de mig milió de persones es reuneixen per no perdre el pas d’aquest gran festival. Ballarines vestides amb sumptuoses plomes de colors i acompanyades de comparses musicals malbaraten sensualitat i energia.Aquest any la desfilada va comptar amb la participació d’unes 26 escoles de samba japoneses, en què van participar més de 4,400 ballarins i músics. L’espectacle musical mostra la fusió de les cultures japonesa i brasilera, una tradició que celebra any a any des de 1981.

Com es celebra el carnaval a la Republica Dominicana?

El Carnaval dominicà és una de les tradicions més acolorides i celebracions més alegres de la República Dominicana. En el mateix participa tot el poble, que es llança als carrers a gaudir, compartir i celebrar amb alegria.La seva major intensitat passa a finals del mes de febrer en el seu últim cap de setmana, encara que depenent de la regió, se celebra tots els caps de setmana del mes de febrer i fins i tot fins a inicis de març. Existeixen altres dates particulars en què algunes poblacions celebren carnestoltes aïllats, però amb la mateixa creativitat i entusiasme mostrat al febrer per tota la nació.

Com es celebra el carnestoltes a Alemanya?

A Alemanya , una de les celebracions més alegres i esbojarrades és el Carnaval. Els Carnavals a Alemanya són coneguts com “la Cinquena Estació”, ja que just acabant l’hivern és que es deslliga aquesta onada de guirigall entre balls, bromes i molta diversió. D’altra banda, a la regió del sud d’Alemanya, el Fasnet alamànic és la celebració típica que s’inicia el 11 de novembre. En el “dilluns de carnaval” es duen a terme interminables desfilades pels seus carrers, als quals la gent assisteix disfressada no només amb robes típiques o tradicionals sinó també amb gracioses vestimentes. Es tracta d’un antic costum per expulsar l’hivern.

Com es el carnaval a Venècia?

Una de les festes internacionals més freqüentades per turistes és el bell Carnaval de Venècia . Una oportunitat única per barrejar-nos amb les seves màscares i aquest ambient romàntic que tant caracteritza a aquesta ciutat. Si vols celebrar un carnaval totalment diferent al que estàs acostumat a celebrar, aquest és, sens dubte, el teu proper destí. Aprofita per gaudir d’una de les ciutats més exclusives i atractives del món, Venècia , i viu un carnaval únic. Si t’interessa i vols conèixer tots els detalls, en aquest article de unComo t’ensenyem com se celebra el Carnaval de Venècia .

CarnavalCop16044

 Resultat d'imatges de carnaval en venecia

Resultat d'imatges de carnaval en españa

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*