SORTIDA AL CINEMA DE CATALUNYA (25/01/2018)

El passat 25 de gener, els alumnes de 4t d’ESO vam anar al cinema de la rambla a veure la pel·lícula “figuras ocultas“. (HIDDEN FIGURES). Aquest film està basat en el llibre de no ficció del mateix nom de Margot Lee ShetterlyTaraji P. Henson en el paper de Katherine Johnson és una matemàtica afroamericana que va calcular les trajectòries de vol del projecte Mercury i el vol a la Lluna de el Apol·lo 11 (1969).

A mi personalment em va agradar molt la pel·lícula, perquè tracta de la primera dona i  més afroamericana que treballa a la NASA, al projecte Mercury i el vol a la lluna de l’APOL.LO. Al principi hi ha moltes diferències, lavabos per dones afroamericanes, cafè per gent de color…. Molt racisme.. Però, al final, es va normalitzar la situació.

Aquí us deixo els tràilers, en anglès i espanyol

TRÀILER DE LA PEL.LÍCULA EN ANGLÈS:

TRÀILER DE LA PEL.LICULA EN ESPANYOL:

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*