ESQUIADA 2018

dav

La sortida de la neu d’aquest any serà el dia 13/2/2018. Anirem a les pistes de la Masella, als Pirineus, molt a prop de França. Com cada any la sortida inclou en el preu del viatge, el forfait, el lloguer del material i el curs de dues més l’assegurança.

El preu final de la sortida és de 48 euros. El pagament s’efectuarà a la Secretaria del centre Nicolau Copèrnic, i serà necessari portar el comprovant de pagament o transferència bancaria a les secretaries pa que us posin el segell del centre a la part d’aquest paper que s’ha de retallar i lliurar al professor Jose E. Agustí Espí, qui us apuntarà al llistat i us agafarà les dades referents a alça, pes i talla de peu i preferència d’esquí 0 surf de neu.

IMPORTANT! L’hora de sortida és dimarts a les 6:45 hores

Més endavant penjarem algunes fotos!

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*