El Manchester United s’allunya del Manchester City

El Manchester united cau davant el mismíssim Tottenham a  l’estadi de Wambley , fora de casa, el Machester deixa  la competició de la Premier en mans de Pep guardiola i el seu equip, el  Manchester City . Després d’un empat del Manchester United i d’una derrota davant l’equip de Maurici Pochettino. A El marcador el va obrir Christian Eriksen als 10′ segons de la 1a part i el segon gol va ser de Philp Jones en el minut 28′(PP).

El Totthenham va apretar el Manchester.  Amb 2-0 en el marcador va tenir opcions de marcar més gols:  22 tirs a porta i 6 xuts de Man Utd. Mourinho no ho entenia, faltava la quimica entre els jugadors, i un cop més, els nervis de Mourinho li van portar fora de la banqueta per manar a jugadors a sortir al camp (Juan Mata,Fellaini i Andre Ferrera)
A conseqüència d’una lessió  de Fellaini (que només va durar 5 minuts al camp) va haver de canviar-ho.
El Manchester United no va saber aprofitar les ocasions de gol., Mourinho va acabar molt enfadat el partit!. Ara es troben a 15 pts del 1r lloc…

Us deixem algunes imatges del partit!

 

I per gaudir de les millors jugades… Un vídeo del partit!

YouTube Preview Image
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*