Museu de les il·lusions òptiques

El passat dilluns 29 de gener de 2018, els i les alumnes de primer d’ESO vam anar el Museu de les il·lusions òptiques. Aquesta visita forma part del projecte de la “magia” que estem realitzant a classe.  La sortida va ser de 9:30 a 14:30 hores. Al museu van ser-hi durant 2 hores aproximadament i ens vam fer un munt de fotos, però a totes semblava que estaven dins la imatge.

Però qui ha fet aquestes il·lusions?

Més d’una vintena d’artistes han treballat durant més de tres mesos per crear les diferents escenes del Museu de les il·lusions. Cada zona del Museu ha estat pintada i pensada perquè el visitant, jugant amb la perspectiva i les il·lusions òptiques, pugui submergir-se en l’escena i pugui, d’aquesta manera, treure la millor fotografia. Això sí, cal disparar la instantània des del lloc correcte perquè la perspectiva creu la il·lusió òptica buscada, per aquesta raó, veurem a terra unes marques que ens indicaran els punts exactes des d’on fer les fotos per agafar la millor perspectiva.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*