LA COPA CANGUR, UN CONCURS DE MATES! PER ACABAR

El passat dia 24 de gener alguns alumnes de l’Institut Nicolau Copèrrnic van anar fins a Igualada per participar en un concurs matemàtic anomenat Copa Cangur.

La Copa cangur és un concurs matemàtic on es presenten molts nen i nenes, i per grups de 7 persones han de resoldre 10 problemes en 60 minuts.

Els alumnes del Nicolau Copèrnic van sortir cap a Igualada a les 09:00… En arribar mentres esmorzaven els professors els van estar passant diferents problemes matemàtics per anar practicant, i aixì fins a l’hora de dinar. Després de dinar van anar a l ‘Institut Pere Vives Vich (emplaçament del concurs) per seguir practicant.

Al voltant de les 16:00 de la tarda van anar cap a una sala molt gran que és on van fer el concurs. Abans de que comencés el concurs vam preguntar alguns alumnes com se sentien, i ens van dir: “Ens sentim una mica nerviosos, però ja estem acostumats a fer aquest tipus de concursos.”

Dels 15 instituts que hi participaven, vam quedar cinquens!.

No és la primera vegada que el nostre centre hi participa, enguany és la 3a vegada, i tampoc serà la darrera. Durant tot el curs, els alumnes es preparen per resoldre problemes matemàtics i fer-ho en el menor temps possible! També aprenen a treballar en equip i diferents estratègies per aprofitar millor els punts forts de cadascun dels alumnes.

A continuació podeu veure algunes imatges durant la prova!

20180125_162026   Captura

Captura

Captura

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*