El conçert de Nadal!!

Divendres dia 22 de Desembre, al Nicolau Copèrnic, una vegada més es va celebrar la festa de Nadal. El mati, va començar amb diferents tallers , aquells que havien triat els alumnes. Hi havia; Karaoke, manualitats, jocs de taula etc… Seguidament dels dos tallers va començar el conçert de Nadal on hi van haver moltes actuacions. Primer, com cada any una peça de flauta per part dels alumnes de primer, després els de segon van fer unes corrandes amb el Joan Escoda, el Fran i la Cristina van fer e interpretar dues actuacion de playback, a continuació d’aquestes brillants actuacions alumnes de 3rB i 3rA van fer un karaoke. I com cada any l’actuació de l’Antonio. Per tancar la festa es va fer una gran xocolatada al pati, i per finalitzar tots els alumnes van anar cap a classe. Alguns van fer pica-pica i amic invisible i tots van recollir les seves notes de la 1a avaluació. Va ser una festa molt divertida.

Com us ho veu passar?

Fins l’any que bé Copèrnic!!

Us passem el video de la festa! Esperem que us agradi.

YouTube Preview Image

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*