PROJECTE DEL VIATGE DE FI DE CURS DE QUART

Els alumnes de 3r d’ESO ja hem començat un nou projecte que consisteix a trobar un lloc per anar el proper curs de viatge de final de curs. Ens hem distribuït en grups de 3 ó 4 persones barrejades entre el B , l’A i els alumnes del C, i cada grup tria un destí amb el preu que ens donin els professors de 200 a 250 euros per persona. L’altre dia vam estar buscant llocs on podríem anar per aquest preu: per exemple Eivissa, La Xina, Noruega, Itàlia, el Marroc…. Vam estar mirant hotels que siguin barats i vam comprovar que  anar a la Xina seria molt car i no sortiria a compte. Per aquest motiu vam mirar Noruega, però creiem que seria millor un lloc amb sol, platja, calor... i  com Noruega és molt lluny, car i fred, el vam descartar.  Vam veure que Eivissa , Galícia etc…serien la millor opció.

DSC_0058

DSC_0056DSC_0057

 

 

 

 

 

 

Fet per Andrea P

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*