Telefónica calcula 20.000 miliones de telèfons conectats en 2023.

Telefónica calcula que en deu anys hi haurà 20.000 milions de telèfons mòbils connectats , el que planteja el repte de trobar noves formes per abaratir el preu de les connexions .

Aquests últims anys s’està veient que les persones cada vegada comprem més mòbils fins i tot els nens més petits. Cada vegada som més esclaus de la tecnologia i dels aparells electrònics .

Tant s’ha estès l’ús dels mòbils que fins i tot s’han desenvolupat noves malalties; la nomofòbia. Es tracta d’un trastorn que pateixen algunes persones, sense saber-ho, diuen els experts que al menys la meitat de la població. Quan ens quedem sense bateria després de passar tot el dia fora de casa , i una sensació d’ansietat ens envadeix i ens fa desitjar intensament el moment en que tornem a connectar el telèfon mòbil al corrent , parlem d’un cas clar de Nomofòbia.

Que creus que val més la pena deixar de tenir relacions a fora a l’exterior o ser cada vegada més esclau dels aparells electrònics i no poder conéixer el món que tens fora? Val la pena que reflexionem…

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*