A les extraescolars al Nicolau ballem Hip Hop!

El Hip Hop és un esport de ball, creat per afroamericans que va néixer a principis de la dècada de 1970 entre les comunitats afroamericanes i hispanoparlants , al districte del Bronx de Nova York

La concepció clàssica del hip-hop se centra en l’existència de quatre aspectes o “pilars” de la cultura: El MCing (o rapping), el Djina (o turntablism), el breakdancing (o bboying) i el graffiti. Hi ha qui dóna la mateixa importància a altres pilars com el beatboxing, l’activisme polític, el disseny de roba o el de complements.

El MCing i el Djina són un estils de musica semblants al hip hop: el rap. Aquest tipus de música s'ha fet famós sobretot gràcies a cantants d'Estats Units.

Al Nicolau Copèrnic els dimarts a la tarda, des de les 17:30 fins a les 18:30 es realitzen diferents tallers extraescolars, i un d’ells és el de Hip Hop.  Els  i les alumnes, primer fan estiraments i després preparen la coreografia.

Al final del curs els alumnes que van a aquesta extraescolar faran una actuació per a tot l’institut, juntament amb els del taller extraescolar que preparen un musical.

Us anirem informant!

Mentrestant, us mostrem un vídeo amb aquest estil de música que es va realitzar a Terrassa!

Captura

Vídeo actuació Arte&dance 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*