EL ROGER ENS VISITA AL TALLER DE REVISTA

El passat 21 de Desembre del 2017 (justament abans de les vacances de Nadal)  ens va visitar al Taller Internivell de Revista el Roger Benet, un ex alumne del Raül Hernández, el nostre professor de català i tutor de 3r C d’ESO, per explicar-nos en què consisteix la seva professió c i també compartir amb tots nosaltres algunes anècdotes. Ell es dedica al fotoperiodisme. Després de cursar l’E.S.O va estudiar un cicle de grau mig en Imatge i So, estudis que posteriorment va completar amb altres de grau superior. El Roger ha treballat i treballa a ràdio de sabadell , com fotògraf al club Sabadell i de vegades a TV3 a la part tècnica. Des de que era petit ja tenia molt clar el que volia fer a la seva vida i no va parar fins arribar a on és ara, això significa que va haver de fer alguns sacrificis, com no sortir amb els seus amics, però l’esforç ha tingut la seva recompensa.El Roger treballa en allò que més li agrada! 

En aquesta foto el Roger en explicava com es treballa al departament de producció a les emissions en directe. En aquest cas, 40 càmeres retrasmeten una cursa de bous, i els productors i realitzadors han de decidir quines són les millors imatges que els espectadors han de veure! 

IMG_0400[1]

 

 

Va ser una xerrada molt interessant i divertida. Li vam fer moltes preguntes al Roger i vam conèixer de més a prop la seva activitat professional!

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*