RESUM PRIMERA VOLTA LIGA SANTANDER!!

La primera volta de La Liga Santander ja té un favorit per guanyar-la, i aquest és el FC Barcelona tot i que mai s’ha de confiar perquè pot passar qualsevol cosa. El FC Barcelona va primer amb 48 punts en 18 partits, l’únic equip invicte amb 15 victòries i 3 empats. A continuació es troba  l’Atlètic de Madrid amb 39 punts. Hi havia una “guerra” entre l’Atlètic de Madrid i el València per ocupar la segona plaça, però per diferents errades del València ara ocupa la tercera posició amb 37 punts. L’últim equip que entra en Champions és el Reial Madrid,. Ningú s’esperaria que fossin quarts, però sí, la veritat és que Zidane no ho està fent molt bé (al meu parer); té 32 punts. Els dos equips que lluiten per jugar l’ Europa League són el Sevilla i el Villarreal amb 29 i 28 punts, respectivament. Després hi trobem a l’Eibar pendent que els altres equips no sumin punts i ell poder avançar, donat que que té 27 punts. A la vuitena, novena i dècima posició es troben l’Athletic de Bilbao, Leganès i Betis, empatats a 24 punts. Al dècim-primer, dècim-segon, dècim-tercer i dècim-quart lloc  el Getafe, la Reial Societat, el Girona i l’Espanyol empatats a 23 punts. Els segueix el Celta amb 22 punts. Els dos equips que perillen a  la zona de descens, són el Levante i el Deportivo amb 18 i 16 punts cadascun.  I per últim els tres darrers classificats són l’Alavés, el Malaga i les Palmes. L’Alavés15 punts, està a prop de salvar-se, però el Malaga i les Palmes es troben lluny d’aconseguir-ho, amb 11 punts.

La meva opinió sobre la Lliga és que la guanyarà el FC Barcelona, donat que la diferència de punts és molt gran i els fitxatges del Barça aportaran molt joc. Els altres que entrarán en Champions són els que ja ho són ara: l’Atlètic de Madrid, el Madrid i el València. Per jugar  l’Europa League es classificaran el Sevilla i el Villareal. I baixaran a segona el Deportivo, el Malaga i Las Palmas.

LA LIGA SANTANDER

Fet per Manu i Adnan

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*