ELS ALUMNES DE REVISTA VISITEM “EL PERIÓDICO”

El dia 13 de desembre de 2017 els alumnes del taller internivell de Revista vam visitar el diari  el Periódico de Barcelona per tal de conèixer el seu funcionament i el perfil de professionals que hi treballen. Ens van atendre el director de marketing del diari i la tècnica d’orientació de Barcelona activa. Vam accedir a la sala de reunions dels caps de departament on ens van explicar quins procediments  s’estableixen al diari des que sorgeix la notícia fins que apareix publicada al diari , tant en la seva versió digital com en l’edició impresa (en la seva versió catalana i castellana). També ens van comentar les diferents seccions que conformen el diari i algunes anècdotes.

Posteriorment, el director de màrqueting ens va explicar quina havia estat la seva experiència laboral dintre del diari, i com havia passat de ser redactor a cap de diferents seccions fins a la seva posició actual.  Finalment, vam poder fer algunes preguntes i ens van ensenyar les instal·lacions del Periódico.

El Periódico es troba situat justament al costat del diari Sport (que pertany al mateix grup editorial) , i molts de nosaltres, especialment els nois volien visitar… però no va ser possible. Potser la propera vegada ho aconseguim!

A continuació us deixo algunes imatges de la visita.

Instal·lacions diari el “Periódico”

IMG-0281

 

Sala de reunions del diari         

IMG-0291

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*