Visitem el Parlament!!! (Alumnes 3r d’ESO)

Dimecres 29 de Novembre, tots els alumnes de 3r d’Eso van anar a visitar el Parlament de Catalunya. Quan vam arribar sobre les 9:00, ens van dividir en 2 grups, els monitors van ser la Mònica i en Xavi. Ens van explicar que feien els polítics dins del parlament, com es votava i després ens van acompanyar per fer un volt per veure com era el Parlament per dins. Vam poder veure que ha cambiat molt, abans era un pati d’armes, ja no quedava res d’això, només la decoració. Vam estar poc tems a l’interior, perè ens va semblar força interessant. Després, els profes ens van deixar 1 hora de temps de lleure; cada classe va aprofitar per fer un passeig i anar a esmorzar.  Posteriorment, les 3 classes ens vam tornar a juntar i vam fer una petita ruta guiada pel centre de Barcelona: vam veure l’arc del triomf, la Plaça Catalunya, l’estatua de Colon i l’Ajuntament de Barcelona.  Va resultar una sortida interesant i divertida, ens ho vam passar super bé, i ens vam fer moltíssimes fotos.

Us deixem el vídeo que el Lluís (tutor de 2n de Batxillerat i professor de Filosofia) ha realitzat de la sortida gravant en 360!

YouTube Preview Image

També us mostrem algunes fotos de la sortida i de la visita al Parlament:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto d’un dels llocs mes bonics del Parc de la Ciutadella
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Classe de 3rB amb el Pare Noel
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto feta per Maria Lopez (3rB) Parlament
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*