PRIMÍCIA TALLER INTERNIVELL DE TEATRE!

A mitjans del mes de novembre, alguns alumnes del Taller de Revista vam anar a entrevistar al Raül Hernàndez, el professor de teatre i tutor de 3r d’ESO, per veure què ens podia avançar sobre les obres de teatre que està preparant amb els seus alumnes del Taller Internivell de Teatre. Ens va donar la primícia sobre l’argument de l’obra principal i  ens va explicar altres coses molt interessants. Li vam preguntar com es deia l’obra, quina és la seva trama, qui participaria, com portaven els preparatius de la mateixa, on la fareu… A l’entrevista ,a més, apareix una de les seves protagonistes.

Un cop acabada l’entrevista, vam poder gravar a una de les alumnes preparant una part del seu personatge; Tots els alumnes de teatre estan molt motivats i ben aviat ens podran ensenyar el que estan preparant!

De moment, si voleu veure l’entrevista al Raül només heu de clicar a l’enllaç del següent vídeo 🙂

YouTube Preview Image

Esperem els vostres comentaris!

 

 

Fet per Adnan i Manu

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*