EL PROJECTE KIGSMAN (Alumnes 3r d’ESO)

A 3r d’ESO estem fent el Projecte  Kingsman, basat en la pel·lícula amb mateix nom sobre l’espionatge britànic. El Kingsman és un espia secret que al que hem d’ ajudar fent tota una sèrie de proves. Treballem en grup, on hi ha barrejats alumnes del 3r A, B i C.  Cada grup és un continent i s’ubica a una classe diferent amb 3 professors.

En aquestes hores resolem  enigmes, proves, etc…

El primer dia ens vam crear uns avatar personal i cada X temps els hem de canviar, és a dir, que els otorgem més poder segons anem adquirint punts.

El meu avatar

2 avatar andrea

Un dia ens va segrestar el Dani, el professor de Física i Química,  per tal de que la resta dels grups poguessin rescatar-nos: ens va posar paper com si fossin manilles i paper als ulls. Una vegada fetes les fotos, es vam posar per continents i vam fer unes proves i un cop realitzades, vam esperar els nostres grups i vam sortir. En aquest projecte treballem diferents matèries: les mates, les llengües i les ciències socials.

DSC_0053

Més endavant us anirem informant de com evoluciona el projecte, i us explicarem si hem pogut ajudar finalment el senyor Kingsman 🙂

Fet per Andrea P.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*