CASTANYADA 2017

El dia 31 D’octubre del 2017 al Nicolau Copèrnic vam celebrar com cada any la Castanyada. Aquest curs les activitats es van dur a terme a les dues últimes hores.  Es van fer equips de Futbol, Volley, Basquet, tennis taula i Escacs. Els alumnes que no formaven part de cap d’aquests equips van poder participar d’una gimcana esportiva.

Aquesta gimcana constava de quatre proves. La primera era d’escalada i consistia a grimpar la paret, la segona saltar a la corda que podia ser individualment o en grup, la tercera el diàbolo que és un malabar i la quarta i ultima l’sline line que consisteix a passar una corda penjada entre 2 arbres sense ajuda o amb ajuda però és millor fer-ho tot sol.

Alguns alumnes també vam col·laborar fent castanyes, que després tothom va menjar!

El mateix dia es van decidir els guanyadors dels dibuixos de la comissió de castanyada, i van ser:

1r: Laia Ramírez 1r de Batxi

2n: Monse Bóveda 4A

3r: Shaylin 1r B

4t: Patricia 1r de Batxi

Tots ells tindran un premi que rebran durant la celebració de Nadal (l’últim dia abans de les vacances).

Va ser una jornada molt divertida!

I ara us deixo amb un vídeo amb totes les fotos del dia:

 Fet per Andrea P

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*