SERVEIS A LA COMUNITAT

El passat Dimarts dia 14 de novembre alguns alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Nicolau Copèrnic vam començar la part pràctica d’un projecte que forma part de la matèria del Serveis a la Comunitat.

Aquest projecte te l‘objectiu final que els alumnes de 4t,5è i 6è de primària de l’escola Marià Galí adquireixin una mica més de gust per la lectura, que aprenguin a llegir correctament, que comprenguin el que llegeixen i també passar una bona estona. Aquest projecte el porta l’Alícia Ballester, professora de castellà al Nicolau Copèrnic,  i s’anomena Serveis a la Comunitat.

Amb els alumnes de primària passem una hora a la setmana, de 16:30 a 17:30, amb la finalitat de què llegeixin un llibre i després de cada pàgina fem una aturada perquè el nen expliqui el que ha entès.

Captura de pantalla 2017-12-03 a las 17.41.17

Abans de començar el projecte vam haver d’anar a una xerrada on un grup de professors especialitzats en aquest projecte ens van mostrar les diferents activitats que podríem fer amb els nens i com ajudar-los.

Personalment, penso que aquesta és una experiència molt bona, ja que estem ajudant a nens més petits que nosaltres a què aprenguin a llegir i entendre el que llegeixen i alhora, nosaltres també aprenem d’ells..
Jo de moment porto dues setmanes anant-hi  i estic molt a gust amb el meu “fillol” i cada setmana segur que ho farà millor!

escola maria galí

Podeu escriure el vostre comentari!

Fet per Andrea M

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*