Preparem el viatge final de curs 4t d’ESO!

Els alumnes de 4t d’ ESO estem preparant el viatge de final de curs a Itàlia. Vam començar aquest projecte al segon trimestre de 3r d’ ESO. A la primera fase ens vam informar dels possibles llocs on podíem anar, tot tenint en compte que havíem d’ajustar-nos a un pressupost (que en cap cas podia superar els 300 – 380 euros), posteriorment vam realitzar un vídeo/ exposició de les possibles candidatures.  Entre les tres classes havíem de decidir una de les tres opcions: Eivissa, un creuer i Itàlia. La ciutat escollida va ser Eivissa. Aquest curs, van reprendre el projecte votant de nou, donat que la destinació no s’ajustava a les nostres preferències . Vam substituir el creuer (per superar el presssupost inicial) per Londres.  Entre tots vam escollir Itàlia perquè crèiem que es un país molt bonic per descobrir i amb ciutats molt atractives. Estem fent una activitat que tracta sobre trobar los ciutats italianes on anirem i explicar quines activitats podrem fer a cadascuna d’elles i  a quins llocs hi podem anar-hi, llocs per anar a menjar, etc…

Tenim pensat anar-hi entre el mes d’abril i maig de l’ any vinent ( 2018). Les ciutats escollides han estat Capri, Nàpols, Roma i Pompèia. Anirem en avió i tornarem en vaixell i  ho finançarem: gràcies a les aportacions de les famílies, venent loteria i dolços.

                                                                                                                             ROMA                                                                                           

roma

CAPRI

   96c87127cc85125f0a68a2b3135eb8c0

 

                                                                                                                         NÀPOLS

baixa

 

POMPÈIA

baixa (1)

 

 

Us anirem informant!

 

 

Fet per Cristina i Fran

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*