“El fruit d’anys escalant i de la constància” NOVETAT

El passat 28 d’octubre va aparèixer publicat al diari esportiu desnivel.com l’article “El fruto de años escalando y de constancia” integrament dedicat al nostre company, el professor d’Educació Física Jose Agustí, qui ha accedit a la novena dimensió encadenant l’ordre dels factors i el súper món a Sant Miquel del Fai.   En aquest mateix escrit es fa també un repàs a tota la carrera esportiva del Jose, destacant la seva perseverança i esforç durant més de 20 anys per practicar i donar a conèixer l’escalada (al Niconews aquest curs hem publicat diferents textos sobre el taller internivell portat a terme pel Jose sobre Escalada).

Us deixem l’enllaç del diari Desnivel.com per tal que pugueu llegir la notícia.

Article publicat al diari Desnivel.com

Captura de pantalla 2017-11-08 a las 21.12.19

 

NOVETAT: I ara ja podem gaudir del vídeo! 

Podeu afegir comenteris!

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*