El Barça ensopega a Halloween contra l’Olympiacos

La nit de Halloween el Barcelona va empatar contra l’Olympiacos 0-0, un empat molt dolorós per al Barça. L’equip blaugrana hagués disposat d’ un gran avantatge al grup D (amb 13 punts) si hagués guanyat.  Malauradament, no ha estat així. Al  seu mateix grup  es troben: la Juventus, l’Sporting de Portugal i l’Olympiacos.

Després d'aquest partit la classificació queda de la següent manera:

Amb 10 punts Barcelona, amb 7 punts la Juventus, amb 4 punts l’Sporting de Portugal i per últim amb 1 punt l’Olympiacos.

El Barça va tenir moltes ocasions de gol,  però les va malgastar. Messi, va estar desaparegut, encara que va tenir pilotes que van crear terror a l ‘Olympiacos el dia de Halloween. L’ Olympiacos va jugar molt a la defensiva, va tenir ocasions que li  podrien haver donat  la victòria, tot i el resultata final. També es cert que el Barça tenia molta pressió al camp de l’Olympiacos.

D’altra banda, .Suarez segueix barallant cara a la porteria sense gol, i això preocupa als barcelonistes.

59f8ecade3fb7

                                                                                                         Fet per: Adnan Amrani

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*