“Operación Triunfo” arriba a Terrassa

La famosa ‘OT’ torna als platós després de 6 anys

El passat dilluns 17 d’Octubre va tornar “Operación Triunfo” a la televisió, un concurs de la productora Gestmusic que s’ha gravat integrament al Parc Audiovisual de Terrassa. Aquesta és la novena edició d’un programa de telerealitat que va ser creat el 2001 i  destinat a promociar nous cantants de música comercial.

 

El alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, y el director de Gestmusic Endemol Shine Group, Tinet Rubira

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el director de Gestmusic Endemol Shine Group, Tinet Rubira, simbolitzant l’acord en una encaixada que va tenir lloc a mitjans de juny al Parc Audiovisual. | Badia Casanova BCF

QUINA ÉS LA MECÀNICA  D’ “OPERACIÓN TRIUNFO” (OT) 

Cada setmana, en una gala en directe, els concursats han de demostrar les seves habilitats per aconseguir els premis. La manera de seleccionar als guanyadors ha anat modificant-se al llarg de les diferents temporades. A les primeres edicions, cada setmana quatre dels concursants eren proposats per un jurat per abandonar l’acadèmia.  Els professors i els companys nominaven a dos dels seleccionats, que romanien al concurs, i eren els espectadors els que decideixen quim d’ells era finalment expulsat.  Els. Sis concursaven arribaven a la final, tres aconseguien promoció per a la seva carrera discogràfica i un d’ells guanyava el concurs.

A les darreres edicions el públic votava setmanalment,  i els dos concursants menys votats eren nominats i “es desafiaven” musicalment, al final de la gala el públic escollia qui volia que continués concursant.  Finalment, es triava al guanyador entre els 3 finalistes. El premi: un contracte discogràfic.

Enguany el nou presentador d’OT serà Roberto Leal, un reporter de la RTVE.  Hi participaran 16 concursants que conviuran a l’Acadèmia durant 14 gales.

L’altra part visible d’ “OT” és el jurat, que en aquesta ocasió està format per quatre membres: Mónica Naranjo (cantant) , Joe Pere-Orive (director de màrqueting), Manu Martos (director de màrqueting), i un quat jutge convidat que serà una figura important del món de la música.

A més de les gales,en aquesta edició  es farà un seguiment televisiu diari, de 20 a 20.30 per seguir la formació dels concursants.

 

 

A la primera gala el Nicolau tenia una infiltrada

Durant la gala inicial es van produir alguns problemes de só, imatges congelades i interrupcions inesperades. A les xarxes, els més supersticiosos, intentaven trobar una explicació en el fet que les gravacions s’haguessin produït a  l’hospital del Tòrax i  algú del més enllà havia tingut alguna cosa a veure.

La tutora de 4A, la Marta Ramos, va assistir al primer programa  i ens va explicar tots els detalls. Properament penjarem aquesta entrevista.

 

Us mostrem algunes imatges que la Marta ens ha passat de la primera gala!

 

marta
martax3

martax2

 

 

   Fet per Andrea M.

 

 

 

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*