UEFA CHAMPIONS LEAGUE!! REIAL MADRID-TOTTENHAM

El dia 1 de Novembre es va disputar la quarta jornada de la Champions League entre el Reial Madrid i el Tottenham al Wembley Stadium. El Madrid anava amb la mentalitat de sortir a  donar-ho tot. El motiu? va empatar el partit d’anada a l’Estadi Santiago Bernabéu.  A més s’afegia un altre obstacle… i es el fet que en jugar a qualsevol camp de fútbol de la Premier League s’ha d’anar amb molt de compte perquè s’hi juga amb  molta intensitat, més si ho fas contra un equip com és el Tottenham.

 

El Reial Madrid va presentar-se a Wembley amb baixes importants com són les  de: Keylor Navas, Varane, Kovacic, Carvajal i Gareth Bale. Per aquest motiu,  Zidane va decidir alinear un 4-3-1-2, però els resultats no van ser gaire positius. El Madrid va perdre per 3 a 1. El Tottenham va decidir jugar amb un 3-5-1-1, sembla una alineació rara ja que contra un rival com és el Madrid jugar amb 3 defenses… Però no, perquè els 2 jugadors posicionats un a cada banda, per defensar baixaven i d’aquesta manera jugaven amb 5 defenses. Per tant, va esdevenir una alineació trencadora, perquè per atacar eren molts i per defensar, també.

Alineació Tottenham: 

Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Sánchez, Eric Dier, Delle Alli, Eriksen, Winks, Davies i Harry Kane.

El Reial Madrid va deixar patent que no esta passant ara mateix una bona temporada, La setmana anterior havia perdut contra el Girona 1-2 i ho feia també , i de manera contundent, contra el Tottenham. Pel que fa al seu millor jugador ,Cristiano Ronaldo, tampoc es troba en el seu millor moment: no marca, i  un davanter ha de marcar gols i més un davanter com és Ronaldo (tot i que al partit contra el Tottenham sí es cert que va marcar un gol).

El millor del partit al meuy parer va ser Dele Alli, va marcar dos gols i a més va demostrar perquè es una jove promesa, amb un 61,5% de passis encertats en camp contrari, 5 regats completats, va crear bastants ocasions de gol i a més la seva posició es mitga punta i va defensar molt bé amb un 75% d’entrades amb èxit.

La conclusió del partit és que el Tottenham es va “menjar” al Reial Madrid.

Fet per: Manu

Captura de pantalla 2017-11-08 a las 18.24.54

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*