ENS AVANCEM A LA CASTANYADA!!!

Fa dues setmanes, des del taller de Revista vam entrevistar a en David Pujol (professor de Visual i Plàstica i tutor de 3r B d’ESO), uns dels professors del taller internivell de decoració i dibuix juntament amb la Taryn Pagès i la Marina Serratosa per preguntar-li que estaven preparant per la Castanyada.

Ens vam interessar per les activitats que estaven preparant per aquell dia, quines coses estaven fent, quins tipus de dibuix, si serien capaços d’arribar a temps, com es troben distribuïts els grups d’alumnes, quants dibuixos estaven fent, si els penjarien a les aules i passadissos de l’institut i a on.

Van descobrir que estaven preparant diverses activitats a part dels dibuixos: formes amb cartró, murals pintats, i a una altra aula estaven calcant. Per aquest motiu estaven distribuïts en tres classes i a cadascuna es treballava una part de la decoració. A l’aula de Visual i plàstica dissenyaven formes amb el cartró. a una segona  pintaven els dibuixos i a una altra esbossaven.

Us deixem el vídeo de l’entrevista al David i algunes de les fotos!

YouTube Preview Image

 

Podeu deixar els vostres comentaris!

Fet per Adnan i Manu

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*