Les xarxes socials Pros y Contras

Les xarxes socials com ara Facebook, Instagram o Youtube suposen una gran estructura social. També serveixen per compartir experiències o sentiments de la nostra vida privada i, d’altra banda, ens permeten poder veure les coses dels altres que publiquen. Són una bona eina de comunicació i difusió a nivell mundial. Ara bé, cal fer-ne un ús apropiat i segur (com ja vam comentar en anteriors entrades al Niconews). D’una banda, s’han de cuidar els seguidors, mantenir el perfil actiu i actualitzar-les constantment. També s’ha de valorar si allò que anem a publicar és correcte, ja que el que es comparteix a Internet mai desapareixerà i o veura tothom. S’ha de tenir molta cura amb les fotos que penges o que passes. En aquest sentit,  hi ha hagut 24.000 milions d’adolescents al món que s’han suÍcidat per l’ assetjament per internet.

Resultat d'imatges de fotos cyberbullying             Resultat d'imatges de fotos cyberbullying sexual niñas

AQUI US DEIXO UN VÍDEO SOBRE QUE PENSA LA GENT GRAN SOBRE LES XARXES SOCIALS.ÉS MOLT INTERESANT, MIREU-VOS-HO! 

Lurdes Solano.

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*