Fem un Scape Room !! (alumnes de 3r d’ESO)

El passat dimecres 31 de maig, vam fer de “conillets d’índies” provant un Escape Room fet per la Lorena, la Marta i el Julio i que estaven preparant pels alumnes de 4t d’ESO. va ser una activitat molt divertida que tractava dels refugiats de Síria. L’objectiu era sortir de l’aula (estava tancada i havíem de trobar la clau) tot superant uns reptes.

Captura de pantalla 2017-06-07 a las 1.02.52

L’Escape Room, es va fer a l’aula nova del centre Nicolau Copèrnic, abans d’entrar a l’aula ens van tapar els ulls amb mocadors i tots asseguts en rotllana,  ens van emmanillar (eren manilles de joguina) als companys que teníem als costats. Per exemple, la meva mà dreta estava emmanillada a la mà esquerra de l’altra persona. Els profes ens van dir que a partir d’aquell moment no podíem parlar amb nosaltres. Es va tancar la porta i van sentir un àudio amb instruccions. En acabar, ja vam poder llevar-nos la bena dels ulls. Si ens volíem treure les manilles, havíem de fer un càlcul matemàtic, era restar la data on va començar la guerra a Síria i un número molt llarg que apareixia en una foto. Amb aquest resultat, vam poder obrir un cadenat, on estaven totes les claus per obrir les manilles. Ara que ja estàvem una mica més lliures, ens vam poder repartir millor la feina, vam fer 2 grups. Un grup estava buscant pistes en una prestatgeria i jo i uns companys estàvem completant la lletra de la cançó de Happy, de Pharell Williams. El grup que estava buscant pistes va trobar un cadenat que era de lletres i necessitaves l’ajuda del grup que estava amb la cançó, perquè la contrasenya era una de les paraules finals. Finalment vam poder obrir la capsa on hi havia un altre cadenat direccional, aquest s’obria marcant l’est, l’oest, el sud i el nord. Per obrir-ho havien de seguir una de les rutes dels refugiats (a la que vam accedir a través d’un codi QR). Amb aquest cadenat obert només faltava desxifrar un codi per poder sortir de l’habitació.

 

20170531_114511

Aquesta activitat em va semblar una bona manera d’aprendre i de fer pinya amb els companys per poder resoldre les proves a la vegada que et diverteixes. Nosaltres  ho vam poder conseguir gràcies als  professors ens feien arribar, que ens anàven donant boles de paper amb pistes.

20170531_120608

20170531_121248

20170531_121244

20170531_120609

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*