UN MATÍ AMB ELS BRODAS BROS (alumnes de 2n d’ESO)

El passat dimecres 24 de maig, els alumnes de 2n d’ESO van tenir l’oportunitat d’assistir a un taller de Hip Hop amb el grup Brodas Bros, que s’organitza cada any a la fàbrica de creació de les arts L’Estruch.

QUÈ ÉS BRODAS BROS?

Brodas Bros és una companyia de dansa urbana, que des del 2006 organitza espectacles arreu del món. Alhora, compagina la seva agenda d’actuacions amb una tasca pedagògica, fent tallers de dansa i hip hop per a nois i noies d’escoles i instituts.

BRODAS BROS

Aquí podeu visitar la seva pàgina i l’agenda de les properes actuacions.

WEB de BRODAS BROS

Captura de pantalla 2017-06-04 a las 11.44.15

 Des d’aquí els volem agrair el taller que van dedicar als nois i noies de 2n d’ESO, del nostre centre.
Amb la dansa i l’expressió corporal es treballen aspectes fonamentals com són la coordinació, l’expressió, la memòria, confiança, el treball en equip o l’autoestima, i en aquesta sessió que va durar ben bé un parell d’hores vam tenir l’oportunitat de comprovar-ho!
Aquí teniu un vídeo amb els millors moments!
YouTube Preview Image
Fet per Joan Escoda
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*