Games World de Barcelona!

El Games World és una feria on es presenten i informen les novetats relacionades amb el món dels videojocs.

L’any passat comptava amb 53.000 metres quadrats al Recinte de Montjuïc i va aconseguir reunir 121.980 visitants. Al mes de  maig de l’any passat la AEVI (Activision-Blizzard, Disney, Electronic Arts, Koch Media, Microsoft, Bandai Namco Nintendo, Novarama, Sony, Ubisoft i Warner) va anunciar per sorpresa un canvi de plans: deixava Madrid i s’unia a Barcelona per festejar a Barcelona la seva gran cita anual.

Els  alumnes d’informàtica i alguns de robòtica van anar a aquesta fira.

Com a conseqüència del gran èxit de la primera edició aquest any es repetirà a Barcelona, amb una ampliació de 60.000 metres quadrats amb el proposit de “Millorar l’organització dels continguts, l’accessibilitat als mateixos i l’experiència de joc”.

Serà del dijous 5, al diumenge 8 d’octubre de 2017.

Games world2

A continuació us deixem un vídeo.

YouTube Preview Image

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*