PREMIS GALA MET

La Gala del Met o la Costume Institute Gala és un esdeveniment benèfic que dóna inici a l’exposició de moda anual de l’Institut del Vestit del Museu Metropolità d’Art de la ciutat de Nova York.1 2 Els fons recaptats en la gala constitueixen tot el pressupost anual d’Institut del Vestit i, segons s’informa, en 2010 van aconseguir els 9 milions de dòlars.

Abans de l’inici de la gala del MET, l’esdeveniment anual més important de la indústria de la moda, tots els ulls estaven centrats en la catifa vermella.

En aquesta edició la temàtica rendeix tribut a l’exposició ‘Rei Kawakuvo /Comme donis Garçons: The Art of the In-Between’ i tots els assistents havien d’anar concordes al seu estil i filosofia. La primera a aparèixer en la catifa vermella ha estat Wintour amb un vestit d’Alta Costura de Chanel de l’última col·lecció. Ella manega les regnes de l’esdeveniment i havia de tenir la seva entrada triomfal.

Resultado de imagen de gala met

Resultado de imagen de gala met

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*