FÓRMULA 1 A MONTMELÓ!!

Diumenge passat dia 14, vam tenir aquí a Catalunya els grans pilots de Formula 1 a Montmeló. La classificació dels 5 primers en l’entrenament va ser:

  1. Hamilton amb un temps de 1:20:802 segons.
  2. V. Bottas amb un temps de 1:20:892 segons.
  3. K. Raikkonen amb un temps de 1:21:112 segons.
  4. S. Vettel amb un temps de 1:21:220 segons.
  5. Verstappen amb un temps de 1:21:438 segons.

Alonso com no és d’estranyar va quedar vinté en l’entrenament, actualment no està en el seu millor moment de la seva carrera.

Va començar la carrera i en realitat la cosa estava entre Vettel o Hamilton tot i que Ricciardo i Pérez no és van quedar tan enrere d’ells. La classificació dels 5 primers van ser:

  1. Hamilton
  2. Vettel
  3. Ricciardo
  4. Pérez
  5. Ocon

Finalment el duel entre Vettel i Hamilton se’l va portar Hamilton. Fernando Alonso va quedar sèptim a la carrera i va declarar a un periodista que va ser un regal aconseguir aquesta posició. Personalment, opino què es conforma amb poc perquè ell era i és un gran pilot i ho ha d’aprofitar més. És veritat que si mirem els darrers registres de la seva carrera, està bé quedar sèptim, però no s’ha de conformar perquè podria fer més.

Hi va haver un noi que és va posar a plorar per que el seu ídol Raikkonen va abandonar la carrera, però després la seva tristesa és va convertir en alegria quan va conéixer a Raikkonen en persona, Raikkonen va tenir un bon gest anant a conéixer a un fan seu.

montmelo

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*