Llegir amb el Sergi

La lectura és considerada una de les activitats més importants de l’ésser humà . S’adquireix lentament,  requereix atenció, concentració, reflexió i sobretot pràctica. És evident que la lectura pot practicar-se de múltiples maneres i amb objectius molt diferents. No és el mateix la lectura per plaer que la que es realitza per obligació.

En el meu cas, cada dijous vaig amb el Sergi Buxes ,l’Integrador Social del Nicolau, a primera hora a llegir un llibre en català titulat Wonder (llibre de R.J.Palacio). Aquest  llibre explica la història d’un noi que s´ha fet un munt d’operacions a la cara perquè pateix una malformació  i que no se sent acceptat, l’August. Mai ha anat a escola. Fins ara la seva mare li ensenyava el que sabia però el seu pare volia que el noi anés a l´escola i discutien sempre del tema sense que el noi s’adonés, però un dia l’August (es com es diu el prota) es va fer l´adormit mentre anava amb els pares al cotxe i va sentir tot el que el pare i la mare opinaven.  L’August acaba anant a escola i allà viu moltes anècdotes…

Per saber-ne més, l’haureu de llegir! Us el recomano 🙂

revista 1

Fet Per: Tarek Balhaj

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*